BabaganUs

XIAMEN HAIDA CO., LTD.

Kami adalah pabrikan produk mandi, set kado mandi, bom mandi, sabun tangan, sabun tangan berbusa, pembersih tangan, lotion, sampo, kondisioner, lilin kedelai, sabun, masker, parfum, home diffuser, eye shadow, lip balm, lipstik , tisu basah, kosmetik lan liya-liyane.
Pabrik kita didegake ing taun 1994 kanthi pengalaman sugih luwih saka 27 taun lan wis diaudit BSCI, lan lulus pemeriksaan BV, SGS lan EUROLAB, lan kita uga ketemu standar Eropa & AS.
Nganti saiki, kita dipercaya dening para panuku gedhe ing saindenging jagad lan lulus pemeriksaan pabrik, kayata Kmart, Wal-mart, Wastons, Disney, Target, Costco lsp. Layanan OEM & ODM kasedhiya.

Bath Spa Basket, Bath Set kanggo Wanita & Pria, Kalebu Shower Gel, Bubble Bath, Bath Salt, Bath Sponge, Gift Box Sampurna kanggo Dina Ibu, Ulang Tahun, Pernikahan, Madu & Almond 8pcs.

Grosir label ayu moisturize perawatan awak spa basket kayu adus lan awak hadiah pesawat kanggo wanita & bocah-bocah wadon OEM & ODM.

PAWARTA

fdsg
  • Apa iku perlengkapan mandi?

    Toiletries minangka produk penting kanggo perawatan rumah tangga saben dina, kalebu sampo, shower gel, tangan ...

dasfd

PRODUK LAIN

avatar_img