100% Lilin Soy Wax Murni

  • Lemon Scented Candles for Home, 100% Natural Soy Candles

    Lilin Wangi Lemon kanggo Ngarep, 100% Lilin Kedelai Alami

    Apa sing luwih apik tinimbang Lemon Basil sing paling disenengi, kanthi aroma jeruk lemon lan mandarin seger sing ditambah karo godhong basil ijo?Kita kabeh-alam, 100% soy wax lilin travel ora beracun, biodegradable lan resik kobong.Timah sing praktis, dekoratif, lan serba guna bisa digunakake ing omah utawa nalika lelungan, ing njero ruangan utawa metu.4 oz./113,4 g.Luwih saka 20 jam.wektu kobong kira-kira.Wewangian: Citrus cathetan lemon lan mandarin ditambah karo godhong basil ijo.
+86 139500020909