Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Kami adalah pabrikan produk mandi, set kado mandi, bom mandi, sabun tangan, sabun tangan berbusa, pembersih tangan, lotion, sampo, kondisioner, lilin kedelai, sabun, masker, parfum, home diffuser, eye shadow, lip balm, lipstik , tisu basah, kosmetik lan liya-liyane.

Pabrik kita didegake ing taun 1994 kanthi pengalaman sugih luwih saka 27 taun lan wis diaudit BSCI, lan lulus pemeriksaan BV, SGS lan EUROLAB, lan uga ketemu standar Eropa & AS. Nganti saiki, kita dipercaya para panuku gedhe ing saindenging jagad lan lulus. pabrik pengawasan, kaya Kmart, Wal-mart, Michel, Lovery, Wastons, Disney, Target, Costco etc. Layanan OEM & ODM kasedhiya.

img (2)

Wiwit stablishment sawijining, Xiamen Haida Co., Ltd. wis widened kisaran prodcut sawijining saka set hadiah bath ing industri skincare kanggo packaging kertas, sabun gawenan tangan lan ing.Kanthi pembangunan taun, wis menang reputasi apik ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita dipercaya dening para panuku gedhe ing saindenging jagad lan ngliwati inspeksi pabrik, kayata Kmart, Wal-mart, Wastons, Disney, Target, Costco lsp. Layanan OEM & ODM kasedhiya.

RANGE PRODUK

Bath lan Perawatan Kulit (kaendahan & perawatan pribadi): Kita duwe pabrik dhewe langsung, kanthi kapasitas produksi 15 yuta USD saben taun.Pembeli gedhe sing bisa digunakake yaiku K-mart, Lifung, Wal-Mart, Sam's Club, Disney, Target, Costco, Lovery, AS-Watsons, Elizabeth Arden, Time Warner, lsp.

Lilin soy: Kita duwe pabrik dhewe kanthi kapasitas produksi 5 yuta USD saben taun kanggo lilin soy murni 100%.Saiki kita ngasilake luwih saka 3 yuta kanggo merek AS Michel.Dadi, isih ana kapasitas produksi 4 yuta USD.

Sabun gawenan tangan: Kanthi luwih saka 20 pengalaman sugih ing basis sinetron, pabrik adol akeh basis sinetron murni kanggo pasar Jepang, Taiwan lan Malaysia lan menang reputasi apik.Saiki kanthi pangembangan luwih lanjut, pabrik kasebut duwe macem-macem kartun lan sabun buatan tangan kembang kelopak kembang garing.

dasgg
主图(900,900)
soap31

KENAPA PILIH KITA

GMPC, ISO, BSCI, Wal-Mart, KMART, LIFUNG audit pabrik
Jaminan 100% lulus tes ITS, SGS, BV

Sertifikat

Big Branded Buyers

K-mart, karya desain Michel, Murni,
Lifung, Wal-Mart, Sam's Club, Disney, Target, Costco, Lovery, AS-Watsons, Elizabeth Arden, Time, Warner, lsp.

 

 

● Kita tetep Customer First, Jujur paling.Ora ketompo sampeyan panuku cilik utawa panuku akeh, sampeyan bakal entuk solusi packaging paling profesional lan layanan banget saka kita.

 

Kaluwihan

Layanan

● We njamin sampeyan karo skill profesional, rega competitive , kualitas unggul, uga-dilatih Staff, gedhe ing terjemahan saka Inggris, ati-ati ing mundhut, ketat ing pengawasan, lan cepet ing kiriman.

● Solusi One Stop: sumber, pesenan, pengiriman, layanan pemukiman,
● Produk nggoleki & informasi rega lan ngirim conto.
● layanan nggawe conto panuku.

● Jadwal kabeh kalebu layanan surat undhangan, reservasi hotel, pick-up lan nyopir menyang bandara, check-in hotel, layanan mobil lokal, hiburan, ngiringi tuku, terjemahan lsp.

 

Solusi

Kerjasama

● Inspecting produk & Quality kontrol.

● Konsolidasi barang saka macem-macem supplier & loading wadhah.FCL, nanging uga LCL.
● Nggawe pesenan kiriman, ngemot wadhah, bea cukai, lan nggawe dokumen pengiriman.

Ngaso atimu nalika nggarap kita!Sampeyan ora perlu kerja.Mung ninggalake karya kanggo kita.Sukses sampeyan, kamulyan kita!Sugeng rawuh ing Xiamen Haida Co., Ltd. Ayo diwiwiti kanthi cilik, nanging tuwuh bebarengan dadi gedhe!

Nelpon kita utawa nulis kanggo kita langsung, kita bakal bali banget.


+86 139500020909