Semprotan Alkohol

  • 75% Alcohol Based Spray Hand Sanitizer. Germ Killing Formula. Travel size disinfectant

    75% Pembersih Tangan Semprotan Berbasis Alkohol.Formula Pembunuhan Kuman.Disinfektan ukuran travel

    Efektif mateni 99,9% kuman lan bakteri Hypoallergenic lan tes dermatologist Digawe kanthi kombinasi gliserin lan aloe sing asale alami kanggo mbantu kulit krasa alus lan lembab Gel garing cepet kanthi efektif ngresiki - Tanpa residu lengket Digawe tanpa: Triclosan, Parabens, Wewangian Sintetis, Kemasan Benzalkonium Chloride Bisa Maneka warna: Sanitizer tangan kita nambah tampilan.Kontainer anyar, apik banget.Cara Gunakake: Semprotan langsung ing tangan lan gosok kanthi sak tenane....
  • Hand Sanitizer Spray 75% Alcohol Disinfectant Travel Size

    Hand Sanitizer Spray 75% Alkohol Disinfektan Ukuran Travel

    Efektif mateni 99,9% kuman lan bakteri Hypoallergenic lan tes dermatologist Digawe kanthi kombinasi gliserin lan aloe sing asale alami kanggo mbantu kulit krasa alus lan lembab Gel garing cepet kanthi efektif ngresiki - Tanpa residu lengket Digawe tanpa: Triclosan, Parabens, Wewangian Sintetis, Kemasan Benzalkonium Chloride Bisa Maneka warna: Sanitizer tangan kita nambah tampilan.Kontainer anyar, apik banget.Cara Gunakake: Semprotan langsung ing tangan lan gosok kanthi sak tenane....
+86 139500020909