Body Butter

  • Body Butter – Hydrating Body Moisturizer with Shea Butter

    Body Butter - Moisturizer Body Hydrating karo Shea Butter

    1.SCENT : Anggrek Liar Kanthi Vanila Anget Vanilla IKU CATETAN SHOW-STOPING ING Aroma sing LUAR BIASA MEWAH INI.Kayu sultry lan woh-wohan sing sugih mbantu ngasilake aroma alami kulit, lan botol inspirasi art-deco nambahake glamor sakabèhé wangi kasebut.2. SET HADIAH SPA LENGKAP Isine -180ml Body Butter ing jar -Kotak kertas cetak warna Keterangan: • Krim awak sing dikocok kanthi apik sing menehi nutrisi kulit • Pelembab kulit sing sugih nyedhiyakake perawatan jero kanthi sentuhan sing entheng • Leleh ...
  • Rose Hydrating Body Lotion Normal to Dry Skin Moisturizing Support for Soft & Supple Skin

    Rose Hydrating Body Lotion Normal kanggo Kulit Kering Dhukungan Moisturizing kanggo Kulit Alus & Lentur

    1.SCENT: Rose Rose lenga dianggep relieving kaku lan turu mromosiaken nalika uga aphrodisiac, aiding ing narik romantis sing.2. SPA GIFT SET LENGKAP Isine -180ml Body Butter ing jar -Warna printing kertas kothak Katrangan: • Krim awak kocok apik sing nourishes kulit • sugih kulit moisturizer menehi jero care karo tutul cahya • Melts menyang kulit kanggo ninggalake kulit touchably alus lan Gamelan • Infused karo lavender santai • Krim pelembab cocok kanggo kabeh jinis kulit...
  • Shea Body Butter – Lavender Shea Butter Body Lotion

    Shea Body Butter - Lavender Shea Butter Body Lotion

    SCENT: Lavender Lavender dicampur kanthi tliti kanggo nentremake lan nyenengake kulit lan indra.SPA GIFT SET LENGKAP Ngandhut -180ml Body Butter ing jar -Warna printing kothak kertas Katrangan: Krim awak kocok apik sing nutrishes kulit • Pelembab kulit sugih menehi perawatan jero karo tutul cahya • Leleh menyang kulit kanggo ninggalake kulit touchably alus lan Gamelan • Infused karo lavender sayah • Krim moisturizing cocok kanggo kabeh jinis kulit Gunakake: Applied alon-alon kabeh awak, tangan lan sikil.Ap...
+86 139500020909