Lilin

  • Lemon Scented Candles for Home, 100% Natural Soy Candles

    Lilin Wangi Lemon kanggo Ngarep, 100% Lilin Kedelai Alami

    Apa sing luwih apik tinimbang Lemon Basil sing paling disenengi, kanthi aroma jeruk lemon lan mandarin seger sing ditambah karo godhong basil ijo?Kita kabeh-alam, 100% soy wax lilin travel ora beracun, biodegradable lan resik kobong.Timah sing praktis, dekoratif, lan serba guna bisa digunakake ing omah utawa nalika lelungan, ing njero ruangan utawa metu.4 oz./113,4 g.Luwih saka 20 jam.wektu kobong kira-kira.Wewangian: Citrus cathetan lemon lan mandarin ditambah karo godhong basil ijo.
  • Scented Candle, Candles Gifts for Women, Nature Soy Candles for Home Scented

    Lilin wangi, Hadiah Lilin kanggo Wanita, Lilin Kedelai Alam kanggo Wangi Omah

    Lavender Rosemary nampilake aroma lavender lan rosemary sing beda karo eucalyptus.Kita kabeh-alam, 100% lilin soy wax ora beracun, biodegradable, lan resik kobong.Tangane diwutahake ing kaca dekoratif lan dikemas ing kothak hadiah kenang-kenangan sing apik.12.6 oz./ 360 g.Wektu ngobong 90 jam Wewangian: Aroma lavender sing ora bisa dingerteni kanthi rosemary lan aroma kayu putih.
+86 139500020909