Kosmetik

  • A Lipstick Designed By Adding Elements Of Chinese National Culture With High Quality

    Lipstik Dirancang Kanthi Nambahake Unsur Budaya Nasional Tionghoa Kanthi Kualitas Tinggi

    Pangopènan tahan lama, anti banyu lan fitur liyane.Iki minangka produk sing dibutuhake kanggo wanita lan bocah-bocah wadon sajrone Festival Musim Semi.Kanthi prodhuk iki, wong bisa katon luwih ayu lan luwih sregep nalika seneng lan lincah.Jinis: Warna Lipstik: 10 Warna kanggo pilihan Fitur: Tahan Lama / Tahan banyu / Tahan banyu HAIDA didegake ing taun 1994 kanthi fokus nggawe produk kosmetik berkualitas tinggi, nambah unsur Cina ing paket njaba, paket kasebut apik banget lan unik. .
  • China wholesaler- elegant and high quality lipsticks with long lasting and best private label vegan cosmetics vendor satin waterproof velvet matte lipstick OEM & ODM

    Grosir China- lipstik elegan lan bermutu tinggi kanthi label kosmetik vegan label pribadi sing tahan lama lan paling apik satin lipstik matte beludru anti banyu OEM & ODM

    Detail Produk Tekstur: formula tajam matte Bobot Bersih: 3.8g Warna: warna sing disesuaikan Fitur: 1. elegan 2. anti banyu 3. migunani kanggo digawa 4. Mode dhuwur Paket: tabung plastik berkualitas tinggi kanthi lapisan kulit pimpinan Kothak hadiah: kothak hadiah karya seni sing disesuaikan Layanan: ODM & OEM Panggonan asal: Fujian, China Jeneng Merek: Hailida Panganggone: Jenis Bibir: Busa Lipstik: Tongkat Sertifikasi: MSDS Jeneng Produk: Lipstik kemasan sing elegan Acara: Riasan umum, Pesta, Weeding Shelf life...
  • Strong Moisturizer Provide Silky Feel

    Pelembab sing Kuat Nyedhiyakake Rasa Sutra

    Kisaran umur: Merek Dewasa: Hailida Surface craft type: Matte, Velvet Skin:Form produk sing adil: Cairan Babagan produk iki: Nyaman banget karo formula matte lan tekstur sing lembut lan krim.Gampang kanggo geser, roto-roto nutupi menyang Cairan, garing kanggo mewah, velvety dandanan, tahan kanggo jam.Set lipstik warna-warni kanthi kekuatan dhuwur iki kasedhiya ing 10 warna alami sing beda-beda kanthi rampung matte sing sregep.
  • Beautiful And Shiny Lip Glosses China Supplier

    Supplier Lip Glosses Cantik Lan Mengkilat China

    Saben wong duwe werna dhewe.Kabeh vegan, kabeh produk alami digunakake ing kabeh glosses.Gloss ngrampungake tampilan urip saben dina.Basis lip gloss vegan, glitter vegan, perasa alami uga minyak atsiri.Katrangan produk Diamond Shimmer Lip Gloss HAILIDA metallic pearl lip glaze apik banget, elegan lan entheng, ngidini sampeyan fokus ing pesona lan atraksi.Cocog kanggo dandanan kanggo kabeh musim, utamane ing pesta Halloween lan pesta musim panas karo kanca-kanca.Vitamin E,...
  • 12 Colors Diamond Pressed Sparkly Glitter Powder Eyeshadow Palette

    12 Werna Diamond Dipencet Sparkly Glitter Powder Eyeshadow Palette

    Fitur Werna Sparkly lan Shiny: 12 Werna berlian ditekan sparkly glitter powder eyeshadow palette, macem-macem warna shimmer lan matte sing apik banget kasedhiya, gampang cocog karo tampilan sampeyan!Bahan sing ramah kulit & Aman: Digawe saka bahan sing aman, ora bakal ngganggu kulit.Waterproof lan Pigmented: Waterproof lan ora luntur, Highly pigmented lan blendable, wêdakakêna ora ngeculke, sampeyan bakal dadi ratu ing partai.Awet lan Awet: Tekstur alus sing alus kanthi glitter sing tahan suwe ...
  • High Pigment Formula Provides One Touch Effect And Buildable Strength – Eyeshadow

    Formula Pigmen Dhuwur Nyedhiyakake Efek Siji Tutul Lan Kekuwatan sing Bisa Dibangun - Eyeshadow

    ✔ awet.✔ Werna tetep bener lan katon ayu sedina muput.✔ Tekstur alus lan alus, gampang digunakake, nyaman kanggo nyandhang.✔ Formula pigmen sing dhuwur nyedhiyakake efek siji sentuhan lan kekuatan sing bisa dibangun.✔ Werna alus lan gampang dicampur kanggo efek profesional.✔ Produk iki - lan kabeh produk liyane - durung nate dites ing kewan.Kita uga ora ngidini wong liya nyoba kanggo pihak kita.Produk kita ora duwe eksperimen kewan.Cara Aplikasi Eyeshadow ● Aplikasiake warna hiperpigmentasi iki kanthi ...
  • Beauty Makeup Sponge Natural Makeup Kit for Women
  • Cosmetic Makeup Gift Set

    Paket Hadiah Makeup Kosmetik

    Kosmetik Make up Palette Set Kombinasi Kit karo Eyeshadow Wajah Perona Pipi Alis Bubuk Wajah Concealer Bubuk Eyeliner Pensil Cermin All-in-One Makeup Gift Set
+86 139500020909