Eye Shadow

  • 12 Colors Diamond Pressed Sparkly Glitter Powder Eyeshadow Palette

    12 Werna Diamond Dipencet Sparkly Glitter Powder Eyeshadow Palette

    Fitur Werna Sparkly lan Shiny: 12 Werna berlian ditekan sparkly glitter powder eyeshadow palette, macem-macem warna shimmer lan matte sing apik banget kasedhiya, gampang cocog karo tampilan sampeyan!Bahan sing ramah kulit & Aman: Digawe saka bahan sing aman, ora bakal ngganggu kulit.Waterproof lan Pigmented: Waterproof lan ora luntur, Highly pigmented lan blendable, wêdakakêna ora ngeculke, sampeyan bakal dadi ratu ing partai.Awet lan Awet: Tekstur alus sing alus kanthi glitter sing tahan suwe ...
  • High Pigment Formula Provides One Touch Effect And Buildable Strength – Eyeshadow

    Formula Pigmen Dhuwur Nyedhiyakake Efek Siji Tutul Lan Kekuwatan sing Bisa Dibangun - Eyeshadow

    ✔ awet.✔ Werna tetep bener lan katon ayu sedina muput.✔ Tekstur alus lan alus, gampang digunakake, nyaman kanggo nyandhang.✔ Formula pigmen sing dhuwur nyedhiyakake efek siji sentuhan lan kekuatan sing bisa dibangun.✔ Werna alus lan gampang dicampur kanggo efek profesional.✔ Produk iki - lan kabeh produk liyane - durung nate dites ing kewan.Kita uga ora ngidini wong liya nyoba kanggo pihak kita.Produk kita ora duwe eksperimen kewan.Cara Aplikasi Eyeshadow ● Aplikasiake warna hiperpigmentasi iki kanthi ...
+86 139500020909