Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q:

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A:

Kita minangka pabrikan kanthi lisensi ekspor.Pabrik kita didegaké ing taun 1994 kanthi luwih saka 27 taun pengalaman sugih, kalebu area 13500m².

Q:

Kepiye carane bisa entuk conto?

A:

Sawise rincian dikonfirmasi, conto FREE kasedhiya kanggo mriksa kualitas sadurunge pesenan.

Q:

Apa aku duwe logo dhewe?

A:

Mesthi sampeyan bisa duwe desain dhewe kalebu logo sampeyan.

Q:

Apa sampeyan duwe pengalaman nggarap merek?

A:

Thanks kanggo kepercayaan klien, Baylis & Harding, Michel, TJX, As-Wastons, Kmart, Walmart, Disney, Lifung, Hotel Langham Place, Time Warner, lsp.

Q:

Apa wektu pangiriman sampeyan?

A:

Wektu timbal pangiriman gumantung saka musim lan produk dhewe.Bakal dadi 30-40 dina sajrone musim nomal lan 40-50 dina sajrone musim sibuk (Juni nganti September).

Q:

Apa MOQ sampeyan?

A:

1000 set kanggo Bath Gift Set minangka pesenan nyoba.

Q:

Kepiye Iong ing bisnis iki?

A:

Pabrik kita diadegaké ing taun 1994. Nganti saiki, kita duwe luwih saka 27 taun pengalaman sugih ing bath lan lapangan care kulit, lilin soy murni uga.

Q:

apa kapasitas produksi sampeyan?

A:

20.000 set saben dina kanggo set hadiah bath.Saben taun, kapasitas produksi kita luwih saka USD 20 yuta.

Q:

Ing endi port loading sampeyan?

A:

Pelabuhan Xiamen, Provinsi Fujian, China.

Q:

Apa jenis bantuan sing bisa sampeyan tawarake?

A:

1. Riset lan pangembangan.
2. formulasi unik & spesifik.
3. dandan produk.
4. Desain Karya.

Q:

Kepiye carane pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A:

Kualitas minangka prioritas!Kanggo nyedhiyakake produk kualitas apik kanggo pelanggan minangka misi dhasar.
Kabeh kita tansah njaga kontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan:
1. Kabeh bahan mentahan kita digunakake wis dititi priksa sadurunge packaging: MSDS kanggo bahan kimia kasedhiya kanggo mriksa.
2. Kabeh Bahan wis lulus review bahan ITS, SGS, BV kanggo pasar EU lan Amerika.

3. rincian care buruh trampil ing prodhuksi lan packing pangolahan;
4. QA, tim QC tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.In-house Inspection Report kasedhiya kanggo mriksa.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


+86 139500020909