Gift Bath & Shower Spa Basket Gift Set Lemon Scent Bath Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

REASONS

Informasi produk
HADIAH PREMIUM "Cara menehi luwih regane tinimbang hadiah" Pramila kita nggawe kit spa sing paling apik lan unik ing kemasan hadiah sing elegan sing ndadekake bakul hadiah dadi ide hadiah No .1 kanggo bojo, ibu, lan pacar.

1. WANGI : Lemon Segar
Aroma Lemon Segar- Kaya nyegerake sore, aroma lemon kita entheng lan nyenengake.Aroma lemon sing seger tahan suwe lan mesthi bakal menehi istirahat sing dibutuhake sing dikarepake!

2. SPA GIFT SET LENGKAP Isine
- 200 ml shower gel
- 200 ml adus banyu
- 50 ml body lotion
- bom bath 6x15g
- 100 g uyah bath
- Loofah mburi scrubber
- Mandi adus
-Ember logam kanggo dekorasi utawa panyimpenan.

3. Panganggone produk

Body Lotion -
Say Good bye kanggo garing kulit garing.Lotion awak iki bakal menehi nutrisi lan moisturize kulit nalika ninggalake sampeyan kanthi aroma sing nyenengake lan alus.

Gel Pancuran -
Aplikasiake gel cilik ing tangan utawa spons sing lembab - kanggo busa sing sugih lan krim.Sampeyan yakin sampeyan bakal ngrasakake bedane.

Mandi Gelembung-
Ana apa-apa kaya adus gelembung panas kanggo soothe Otot kesel lan ngendhokke awak.Mandi gelembung wangi sing lembut iki nggawe akeh gelembung umpluk lan moisturizes lan softens kulit nalika sampeyan rendhem.

Bath Salt-
Tuangake jumlah prodhuk sing akeh menyang banyu sing mlaku.Nglakoake banyu kanggo mbantu larut saka kristal.

Bath Bom-
mung nyelehake bom menyang siram lan ngenteni fizzy kanggo njaluk sibuk.
Loofah Back Scrubber-Iki scrubber mburi duwe loro sisih, siji alus lan siji lumahing loofah apik kanggo exfoliating.Scrubber duwe gagang, dadi luwih gampang kanggo nggayuh punggung ngisor.

Fitur
Bebas paraben lan ora dites ing kewan.
Bebaya utawa Watesan
SINGIH KONTAK KARO MATA.YEN PRODUK MELIHAT LANGSUNG mbilas nganggo banyu anget sing resik.YEN KULIT SARENG KEDUDUKAN LANGSUNG GUNA.Yen iritasi terus-terusan, konsultasi karo dokter sampeyan.

Packing & Pengiriman
Port FOB: XIAMEN
Lead wektu: 25-45 dina
karton ukuran: 49*45*26 CM
Set saben karton: 6 sets

Pembayaran & Pangiriman
Cara pembayaran: T/T, L/C
Tanggal pangiriman: 25-45 dina sawise konfirmasi pesenan.

Kaluwihan Kompetitif Kita
1. Sertifikat: FDA, BSCI, GMPC, ISO.22716, teknis pengecer & audit inspeksi Pengecer.
2.Rega sing kompetitif & kualitas apik lan desain Inovatif lan konfigurasi unik.
3. Formulasi spesifik & wewangian rasa unik.
4.OEM lan ODM layanan, kita sih pelanggan kanggo berkembang item gaya anyar.
5.We Departemen kontrol kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas saka kabeh bahan mentahan kanggo barang rampung ing saben proses.

Bahan Nutrisi Kelembapan jangka panjang kanggo nglembutake kulit sing paling garing kanggo rasa alus, lentur lan paling entheng.Saben rumus minangka produk alami, sehat lan aman minangka tujuan kita.

kita manteb ing ati ing macem-macem kita lan kualitas konsisten!Tuku set sing dikemas kanthi apik kanggo hadiah kanggo kanca, wong sing ditresnani utawa mung kanggo nyenengake pengalaman spa ing omah sampeyan!

REASONS


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • FQ

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    +86 139500020909