Hand Sanitizer Kanthi Alkohol

  • Bubble Hand Wash Antibacterial Foaming Hand Soap, Natural Moisturizing Ingredients

    Sabun Tangan Berbusa Antibakteri Gelembung, Bahan Pelembab Alami

    Sabun tangan busa sing nggawe tangan luwih resik lan ngirit biaya;nyuda sampah, saben pump nggawe lather mewah.Sabun Tangan Berbusa bakal nggawa sampeyan lunga kanthi wewangen sing sugih lan kombinasi Vitamin E sing nutrisi, Butter Cocoa sing lembut, Ekstrak Shea lan Lidah Buaya.Saben wewangian iki nyedhiyakake busa sing sugih, kanthi alon-alon ngresiki rereget & kuman.• FEEL MEWAH: Ninggalake tangan kroso alus lan nutrisi karo saben wisuh.Sabun tangan Foam digawe kanthi ati-ati nggunakake ...
  • Hand Sanitizer Gel – 75% Alcohol – Kills 99.99% of Germs

    Gel pembersih tangan - 75% alkohol - mateni 99,99% kuman

    • Nyilikake BAKTERIA lan KUMAN PALING UMUM: nalika sabun lan banyu ora langsung kasedhiya, sanitizer tangan minangka salah sawijining cara paling aman kanggo njaga tangan sampeyan resik, kanthi kandungan alkohol sing efektif banget sing tundhuk karo pandhuan FDA AS babagan kualitas etanol.• BALANCED WITH MOISTURIZING ALOE: gel sanitizer tangan iki diformulasikan karo salah sawijining bahan alami sing paling nutrisi kulit, aloe vera, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen kulit garing nalika duwe jaminan ...
  • Hand Sanitizer Gel, Alcohol-based Hand Sanitizer With Aloe For Effective Cleaning And Skin Moisturization

    Gel Sanitizer Tangan, Sanitizer Tangan adhedhasar Alkohol Kanthi Lidah Kanggo Reresik lan Kelembapan Kulit sing Efektif

    • Nyilikake BAKTERIA lan KUMAN PALING UMUM: nalika sabun lan banyu ora langsung kasedhiya, sanitizer tangan minangka salah sawijining cara paling aman kanggo njaga tangan sampeyan resik, kanthi kandungan alkohol sing efektif banget sing tundhuk karo pandhuan FDA AS babagan kualitas etanol.• BALANCED WITH MOISTURIZING ALOE: gel sanitizer tangan iki diformulasikan karo salah sawijining bahan alami sing paling nutrisi kulit, aloe vera, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen kulit garing nalika duwe jaminan ...
  • Hand Sanitizer Refreshing Gel, Clean Scent Eliminates 99.9% of Germs and Bacteria on Hands – Gentle Non-Irritating Formula

    Gel Penyegar Hand Sanitizer, Aroma Resik Ngilangi 99,9% Kuman lan Bakteri ing Tangan - Formula Lembut sing Ora Iritasi

    • Nyilikake BAKTERIA lan KUMAN PALING UMUM: nalika sabun lan banyu ora langsung kasedhiya, sanitizer tangan minangka salah sawijining cara paling aman kanggo njaga tangan sampeyan resik, kanthi kandungan alkohol sing efektif banget sing tundhuk karo pandhuan FDA AS babagan kualitas etanol.• BALANCED WITH MOISTURIZING ALOE: gel sanitizer tangan iki diformulasikan karo salah siji saka bahan alam paling nutrisi kulit, aloe vera, supaya sampeyan ora perlu kuwatir babagan garing kulit nalika duwe jaminan ...
  • Health Hand Sanitizer Gel with Moisturizers Kills 99.9% of Germs

    Gel Hand Sanitizer Kesehatan kanthi Pelembab Mateni 99,9% Kuman

    Nyilikake BAKTERIA lan KUMAN PALING UMUM: nalika sabun lan banyu ora langsung kasedhiya, sanitizer tangan minangka salah sawijining cara sing paling aman kanggo njaga tangan sampeyan, kanthi konten alkohol sing efektif banget sing tundhuk karo pandhuan FDA AS babagan kualitas etanol.BALANCED WITH MOISTURIZING ALOE: gel sanitizer tangan iki diformulasikan karo salah sawijining bahan sing paling nutrisi kanggo kulit, aloe vera, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen kulit garing nalika duwe jaminan yen sampeyan ...
+86 139500020909