Lip Gloss

  • Strong Moisturizer Provide Silky Feel

    Pelembab sing Kuat Nyedhiyakake Rasa Sutra

    Kisaran umur: Merek Dewasa: Hailida Surface craft type: Matte, Velvet Skin:Form produk sing adil: Cairan Babagan produk iki: Nyaman banget karo formula matte lan tekstur sing lembut lan krim.Gampang kanggo geser, roto-roto nutupi menyang Cairan, garing kanggo mewah, velvety dandanan, tahan kanggo jam.Set lipstik warna-warni kanthi kekuatan dhuwur iki kasedhiya ing 10 warna alami sing beda-beda kanthi rampung matte sing sregep.
  • Beautiful And Shiny Lip Glosses China Supplier

    Supplier Lip Glosses Cantik Lan Mengkilat China

    Saben wong duwe werna dhewe.Kabeh vegan, kabeh produk alami digunakake ing kabeh glosses.Gloss ngrampungake tampilan urip saben dina.Basis lip gloss vegan, glitter vegan, perasa alami uga minyak atsiri.Katrangan produk Diamond Shimmer Lip Gloss HAILIDA metallic pearl lip glaze apik banget, elegan lan entheng, ngidini sampeyan fokus ing pesona lan atraksi.Cocog kanggo dandanan kanggo kabeh musim, utamane ing pesta Halloween lan pesta musim panas karo kanca-kanca.Vitamin E,...
+86 139500020909