Kabar

  • What are toiletries?

    Apa iku perlengkapan mandi?

    Toiletries minangka produk penting kanggo perawatan kluwarga saben dina, kalebu sampo, gel padusan, sabun tangan, sabun gawenan tangan, lan sapiturute. Toiletries utamane dipérang dadi: produk perawatan sirah, perlengkapan jedhing, lan perlengkapan mandi.Miturut wong akeh, bisa dipérang dadi: perlengkapan bayi, pre...
    Waca liyane
  • What is the lipstick made of

    Lipstik digawe saka apa

    Biyen utawa saiki, panjaluke wanita kanggo kaendahan ora mandheg, lan lipstik rouge tansah ditresnani dening kabeh wong, nanging sampeyan ngerti yen ana lipstik sing digawe saka kewan?Sampeyan bakal ngerti apa bug sawise maca.Kumbang apa sing digawe saka lipstik Lipstik sing digawe saka cochineal yaiku...
    Waca liyane
  • The difference between soybean wax and paraffin wax

    Bedane antarane lilin kedelai lan lilin parafin

    1. Ing meja: Lilin parafin ngeculake bahan kimia beracun sing bisa nutupi aroma panganan.Lilin kedhelé sing ora wangi bakal ngobong luwih suwe lan ora bakal ngganggu ambune utawa tekstur apa sing sampeyan nikmati.2. Energi lestari: Ora kaya parafin, sing diekstrak saka lenga sing ora bisa dianyari ...
    Waca liyane
  • How to choose the right scented candle

    Cara milih lilin wangi sing bener

    1, Popularitas lilin scented, utamané dumunung ing lilin sawijining, wick lilin lan wewangian, telung titik iki pilihan utami lilin scented.2. Kaping pisanan, ayo ngomong babagan lilin kasebut.Ana prabédan rega gedhe antarane lilin wangi ing pasar, amarga co dhasar ...
    Waca liyane
  • Uses and advantages of soybean wax

    Panggunaan lan kaluwihan saka soybean wax

    Lilin kedele sing diekstrak saka kacang kedele alami apik banget babagan kesehatan lan perlindungan lingkungan.Padha alami lan bebas polusi, kobong luwih lengkap lan tahan luwih suwe.Iki minangka bahan lilin pisanan kanggo lilin kelas dhuwur.Ing babagan kesehatan, perlindungan lingkungan lan energi ...
    Waca liyane
  • How to choose a good shower gel?

    Cara milih gel padusan sing apik?

    Body wash luwih populer amarga gelembung luwih gampang tinimbang sabun, luwih gampang digunakake, lan nduweni wewangian sing luwih tahan lama, nanging akeh ing pasar ngemot bahan kimia sing ngrusak lapisan sebum alami kulit kita, dadi kenceng, kasar, kusam. , lan malah gatel.Mulane, yen arep pro...
    Waca liyane
  • How to make travel bath suit by yourself

    Carane nggawe bath suit travel dhewe

    Sedotan bisa katon ing endi wae ing urip kita.Padha iku umum sing ora bisa dadi luwih umum.Aku ketemu metu dina sing wis dadi akeh migunani.Utamane nalika kita metu kanggo lelungan utawa bisnis, pengin njupuk produk bath dhewe, nanging uga abot carane nindakake?Pisanan njupuk sedotan lan potong sedotan kanggo ...
    Waca liyane
  • The rapid growth of bath products

    Wutah kanthi cepet produk bathi

    Kanthi panjaluk konsumen sing tambah akeh, jinis produk bathi wis mboko sithik ganti saka cuci awak siji dadi scrub awak, mousse bath, sabun anti-mite, sabun pelangi lan liya-liyane. -platform dagang kayata Taobao, sing wis dadi ...
    Waca liyane
  • Interesting bath products

    Produk bathi sing menarik

    Kanthi perkembangan cepet saka ekonomi web celebrity, e-commerce lan media sosial, liyane lan liyane anyar lan menarik produk bath muncul, kalebu sabun pelangi, PP sinetron, bal bath lan produk perlu liyane menarik wis kepincut manungsa waé dhuwur lan nguber konsumen, dadi selebriti web h...
    Waca liyane
  • After a woman takes a bath, don’t rush to besmear body milk, remember to do so.

    Sawise wong wadon adus, aja kesusu nggodhok susu, elinga.

    Sawise wong wadon adus, aja kesusu nggodhok susu awak, elinga, kulit bakal luwih alus wanita putih saliyane kanggo njaga rai, isih kudu njaga kulit.Musim dingin bakal teka lan akeh wanita. area sing kena pengaruh utama kalebu lengen lateral lan ngisor ...
    Waca liyane
+86 139500020909