Lipstik digawe saka apa

Biyen utawa saiki, panjaluke wong wadon kanggo kaendahan ora mandheg, lan lipstik rouge tansah disenengi dening kabeh wong, nanging sampeyan ngerti yen analipstikdigawe saka bug?Sampeyan bakal ngerti apa bug sawise maca.

Apa bug sing digawe saka lipstik

dasfd

Inglipstikdigawe saka cochineal diarani cochineal.Amarga bisa digawe lipstik, iki mbuktekake manawa serangga iki ora beracun lan ora mbebayani kanggo awak manungsa.Ora perlu kuwatir, sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin.

Prinsip: Sawise cochineal mati, pabrikan nindakake sawetara pangolahan teknis ing serangga.Dheweke duwe personel profesional sing bisa ngekstrak sawetara cairan awak abang saka mayit serangga, lan cairan abang iki minangka bahan mentah kanggo nggawe lipstik.

Sing nemokke cochineal kanggo nggawelipstik

dsdf

Utamane amarga panemuan para ilmuwan yen ing taun-taun awal, wong India wis nggawe cairan awak cochineal dadi pewarna.Banjur, proses produksi iki nyebar.Para ilmuwan nemokake yen cairan awak sing diekstrak bebas saka logam mulia lan ora mbebayani kanggo awak manungsa, mula banjur diekstraksi alon-alon lan digunakake minangka bahan mentah kanggo lipstik.

Apa liyane bisa cochineal nggawe

Saliyane nggawe lipstik, bug iki uga bisa digawe bayangan mata, lan liya-liyane.Saliyane nggawe kosmetik, sawetara ombenan ing Starbucks uga digawe kanthi bug.Akeh sing ngerti, nanging kaya kopi feces kucing.Sanadyan padha ngerti bahan bakune, amarga rasane enak, ora bisa ngalangi akeh wong sing tuku..

Nyatane, akeh serangga duwe rega obat sing relatif dhuwur, lan ora perlu lara.Lipstik isih bisa digunakake kanthi yakin.


Wektu kirim: Oct-13-2021
+86 139500020909