Video

Video

2021 Grosir Baru Pria & Wanita Perawatan Kulit Mandi Spa Hadiah Perlengkapan Mandi Set OEM.

Grosir label ayu moisturize perawatan awak spa basket kayu adus lan awak hadiah pesawat kanggo wanita & bocah-bocah wadon OEM & ODM.

Bath Spa Basket, Bath Set kanggo Wanita & Pria, Kalebu Shower Gel, Bubble Bath, Bath Salt, Bath Spons, Kothak Hadiah sing Sampurna kanggo Dina Ibu, Ulang Tahun, Pernikahan, Madu & Almond 8pcs

Madeg ing taun 1994, Xiamen Haida Co., Ltd duwe pengalaman luwih saka 27 taun ing produk konsumen.Spesialisasi ing barang Bath&Body, Wewangian Ngarep.Xiamen Haida diakoni minangka produser utama kualitas apik lan produk desain elegan.Kita minangka produsen profesional Bath & Body, Set Hadiah Wangi Ngarep.


+86 139500020909